Stimulerend Voedingssupplement

Libido Extreme Ingrediënten


libido extreme capsules

Ingrediënten per capsule

Inhoud
Muira Puama Extract200 mg
Maca Dry Extract50 mg
Tribulus Terrestris30 mg
Radix Ginseng21 mg
Zink Picolinaat20 mg4,1% Zink


Overige ingrediënten: Gelatine capsule

Natuurlijke ingrediënten

Steeds meer mannen kiezen vanaf een bepaalde leeftijd bewust voor een gezondere levensstijl, zonder te willen inleveren op de kwaliteit en genot van het leven. Libido Extreme sluit uitstekend aan bij deze filosofie. Natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn afgestemd op de seksuele gezondheid van mannen.

Dagelijks worden in Zuid Amerika duizenden mannen geholpen aan een harde erectie door Libido Extreme. Plantaardige ingrediënten die in het Amazone oerwoud voorkomen worden in geconcentreerde extracten in Libido Extreme verwerkt. Libido Extreme zorgt ervoor dat u weer net zo makkelijk een erectie krijgt als in uw tiener jaren. In Zuid Amerika wordt dit middel dan ook als een seksueel verjongingsmiddel aangeprezen.

libido extreme ingrediënten

Muira Puama Extract

Dit geconcentreerd extract van het Braziliaanse "potentiehout" verhoogt direct het libido. Muira Puama verbetert ook nog eens de potentie, ontspant het zenuwstelsel en intensiveert de lustgevoelens bij vrouwen.

Sommige Braziliaanse mannen smeren hun geslachtsdeel ermee in om een erectie te bevorderen. Dit wordt overigens al vele generaties lang gedaan door de natuurvolkeren van het Amazone gebied.

Sterk lustverhogend
Muira puama is dus vooral een afrodisiacum. Het werkt stimulerend en potentieverhogend. Enige tijd na het innemen voelen de meeste mensen tintelingen over de ruggengraat en een sensueel gevoel over het gehele lichaam. De afrodiserende werking bestaat onder andere uit het feit dat het de gevoeligheid van de huid en de geslachtsorganen verhoogt. Het middel is dus zeer geschikt om het liefdesleven een bijzondere impuls te geven. 200 miljoen Brazilianen kunnen het toch niet allemaal fout hebben?

Brazilianen hebben een zeer temperamentvol liefdesleven. Van de mannen wordt verwacht om aan de wensen van de dames te voldoen. Hoe veeleisend dat ook mag zijn. De Braziliaanse vrouw accepteert geen excuus als het om bed prestaties gaat. U zou denken dat de Braziliaanse man het dan maar bij 1 vrouw houd. De gemiddelde Braziliaanse man heeft 2 vriendinnen naast zijn vrouw waar hij seksueel contact mee heeft.

Maca Dry Extract

Maca is afkomstig van de maca plant, die als latijnse naam Lepidium meyenii draagt. Van oorsprong komt deze plant vooral voor rond het Junínmeer, in de hogere delen (4000m) van het Peruaanse Andes gebergte.

Seksuele functie
Maca wordt veel gebruikt om de seksuele functie van zowel mannen als vrouwen te bevorderen. Het dient als een oppepper van het libido en het vergroot het uithoudingsvermogen. Tevens zorgt het voor hormoonbalans en toegenomen vruchtbaarheid.

Zink

Zink is nodig voor de aanmaak van testosteron. Dit hormoon is niet alleen belangrijk voor uw seksdrive, maar is ook nodig voor de productie van gezond en genoeg sperma. Per ejaculatie verliest een man ongeveer 5 mg zink. En er zit niet voor niets zo’n hoge concentratie zink in sperma. Zink speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het buitenste membraam en de staart van spermacellen. Zonder zink kunnen deze cellen zich niet voldoende ontwikkelen en zijn ze niet krachtig genoeg om de reis door de baarmoeder te maken.

Libido verhogend
Ook voor de aanmaak van dopamine is zink onmisbaar. Dopamine is een neurotransmitter die betrokken is bij alles rondom seks: opwinding, aantrekkingskracht, orgasme en het ‘beloningsgevoel’ dat bij sex hoort. Dopamine geeftt u een plezierig gevoel waardoor u in staat bent om te genieten van seks. Het mannelijk libido schijnt gevoeliger te zijn voor zink (en een tekort daarvan) dan het vrouwelijk libido. Maar ook het vrouwelijk libido krijgt een boost van het mineraal.

Tribulus Terrestris

Dat is ruim onderzocht in de wetenschap en deze werking wordt keer op keer bevestigd. Het verhoogt het aantal spermatozomen en de beweeglijkheid ervan. Het erectiel vermogen van de man wordt vergroot. Het is voor de man makkelijker om een erectie te krijgen na inname van tribulus omdat dit kruid de doorbloeding van de zwellichamen ondersteunt.

Tribulus is een afrodisiac
De zin in sexueel verkeer wordt zowel bij de man als de vrouw vergroot . Hierdoor wordt het ingezet bij de volgende indicaties:

  • Libidogebrek bij de man en vrouw
  • Laag testosteron gehalte
  • Impotentie
  • Prostaatklachten

Radix Ginseng

Radix Ginseng heeft een gunstige invloed op de aan lichamelijke en geestelijke inspanning blootgestelde mens van vandaag en helpt het concentratievermogen. Het ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij vermoeidheid. Radix Ginseng vergroot het uithoudingsvermogen en ondersteunt het seksuele welzijn voor man en vrouw

Radix Ginseng voordelen
Aziatische Ginseng wortel extract ondersteund de verbetering van de gezondheid op verschillende manieren.